Autism och närkontakt

Kramar är bra - i lagom dos!

2016-09-27 07:21 #0 av: Skorpion76

Kramen 1. Den hjälper kroppen immunförsvar 2. Den gör dig friskare 3. Den botar depressioner 4. Den minskar stress 5. Den håller sömnlösheten borta 6. Den är stärkande 7. Den gör dig yngre 8. Den har inga ohälsosamma biverkningar 9. Du känner dig positiv 10. Du känner livet i dig! Den är inget annat än en mirakeldrog.

Kom bara ihåg att säga ifrån och var tydlig med det om det känns fel! När jag gick det första året på Komvux hade jag en fröken som skulle kramas hela tiden och då menar jag inte bara för att hon ville hälsa en välkommen till lektionen. Hon kunde smyga sig upp bakom mig och krama om mig när jag jobbade. Skitjobbigt.    

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2016-09-28 23:15 #1 av: Agafia

Det din Lärare gjorde var / är inte ok .

Anmäl
2016-09-29 06:42 #2 av: Skorpion76

Nej, det var det inte och sedan hände samma sak när jag bodde en kortare period på ett gruppboende för utvecklingsstörda ungdomar. Där bodde jag granne med en tjej som var och klängde på mig så fort hon bara kom åt. Hon skulle hanen kram till vilket pris som helst. Hon frågade inte heller om hon fick gen en kram eller inte, utan hon gick bara rakt fram till den som hon ville krama. När personalen s¨g det sa d till henne, men i övrigt höll de ingen vidare koll på henne. 

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.