Off Topic

Ny sitevärd.

2018-07-28 18:56 #0 av: Rovfisk

Jag har nu i dag tagit över som sitevärd på Autism ifokus, och jag har tagit med mig Molam som medarbetare, jag tror hon kommer bli en tillgånfg för siten.

Jag själv har inga diagnoser, men jag har barn som har autism/aspberger m.m. Så jag är mycket väl medveten om hur jobbigt det är för de som har diagnoser, men även hur jobbigt det kan vara för anhöriga och andra som står personerna nära.

Molam är min äldsta dotter, hon har inga diagnoser, vad vi vet (hon är aldrig utrett) Men det finns vissa svårigheter hos henne som skulle kunna vara en störning inom, autismspektrat, men det skall hon själv få skriva om samtidigt som hon presenterar sig för er medlemmar Glad

Jag hoppas att vi gemensamt kan få igång siten igen. Den har hjälpt mig och mina barn väldigt mycket, och jag vill att den även i fortsättningen ska kunna hjälpa flera med dessa svårigheter.

Med Vänlig hälsning ....

*Sajtvärd på Akvariefisk, Autism och Amerikanska bilar.

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl
2018-07-28 21:50 #1 av: Hera

Kul med nytt blod så sajten kan få lite fart :)

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-07-28 22:46 #2 av: Rovfisk

Ska göra så gott jag kan för att få siten på benen igen :)

*Sajtvärd på Akvariefisk, Autism och Amerikanska bilar.

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.